Vision

 

 

PR rengøring har eksisteret siden 1986. I en tid hvor mange firmaer starter op og lukker efter kort tid, så kan vi med stolthed sige at vi har 25 års erfaring i rengøringsbranchen. Vi værner om den stabilitet som vi med årene har bevist vi har.  Det er på 26. år stadig John Rabis som er ene ejer af firmaet. Der er siden kommet flere medarbejdere til og vi dækker også i dag et stort geografisk område både i jylland og på sjælland.

Vi har trofaste kunder som vi har haft i over 18 år

Vi synes det er rigtig positivt at have oplevet glæden ved at se vores kunder vokse og vi har formået at vokse i takt med vores kunder. Det er for os en fortløbende proces at bevare vores kunder selv om omstændighederne ændre sig, det være sig i med og modgang. Vi er gode til at tilpasse os kundens behov, det har gjort at vi har flugt vores kunder gennem generations skifte, fusionering, nedskæringer og anden omlægning. Vores krav er at kunden er tilfreds!

Vi er bevist om at vi påvirker omverden. Det betyder at vi ser vigtigheden af at tage ansvar. Som rengøringsfirma kan vi være med til at bidrage til en positiv udvikling af miljø, medarbejder og samfund.

Vi oplever at rengøring er et middel til at skabe trivsel, højner arbejds miljøet og arbejds glæden, ikke mindst minsker rengøringen sygefraværet på arbejdspladsen.

Vi tror på at det gør en forskel hvis vi løfter i flok. Vi tænker over miljøet, bruger ikke unødig vand, strøm eller sæbe.

Vi tager ansvar og del i samfundet, støtter div. foreninger og arrangementer når muligheden byder sig. Finder det interessant at se nye tiltag vokse, sidst var vi med som sponsor i Risskov Motionsevent 

Vi oplærer selv vores personale så de kan yde det optimale, for os er det vigtigt at være med hele vejen og selv deltage aktivt i både det praktiske og adminstrative arbejd

Vi er af den opfattelse, at udføre et godt stykke arbejde forudsætter at den enkelte medarbejder har indflydelse på mål, kvalitetsnormer og metoder.

 

 -BARE ÉN ELLER TO EKSTRA HÅNDVASKE OM DAGEN MINDSKER SYGEFRAVÆR

 

 Kontakt os


PR Rengøring
Strandhusvej 39
8250 Egå

Tlf: 20 82 67 89
CVR nr 49 33 79 57
info@prren.dk
www.prren.dk
Tlf.:20 82 67 89

Programmeret og hosted af nordicweb