Medarbejder

Vi er en afspejling af det samfund vi lever i og ser nødvendigheden i også at tage ansvar her. Danmark er efterhånden et multietnisk kulturelt samfund og det afspejler sig også i vores firma. Vi ser på kvalifiktioner og ikke nationalitet når vi ansætter personale.

Camilla, som iøvrigt er vores sikkerheds repræsentant er ærke århusianer hun har været ansat hos os i nu 13 år.

Esma som kommer fra Tyrkiet har været ansat i 7 år.

Rossen som arbejder i adminstrationen og rengøringen er fra Bulgarien, han har været hos os i snart 7 år.

Cathrine som først var ansat hos os i Århus, arbejder nu for os i Greve.

Dejligt at opleve at medarbejderne har lyst til at komme tilbage til os når muligheden byder sig. - Ja listen er lang og vi synes vi er gode til at holde på vores personale. Vi oplever en positiv og afslappet atmosfære som giver vores ansatte mulighed for at komme med deres ønsker og ideer til jobbet, det giver selvstændighed og ansvarsføelse i hverdagen, noget som vi ligger meget vægt på. Ligesom ren straffeattest er en selvfølge så er fortrolighed, tillid og gensidig respekt værdier som vi vægter højt i PR Rengøring.

Oplæring af vores ansatte kan vi stå inde for, vi gør det nemlig selv. Der er ikke to opgaver eller to personer der er helt ens, derfor ser vi det som vor fornemste opgave, fortsat at udvikle og vejlede vores medarbejdere.

Skulle du have lyst til at arbejde sammen med os, enten som vinduespudser eller rengørings assistent modtager vi gerne din ansøgning, vi søger løbende nye medarbejdere, alle ansøgninger vil blive besvaret, vi gemmer gerne din ansøgning i vores job database.

 Kontakt os


PR Rengøring
Strandhusvej 39
8250 Egå

Tlf: 20 82 67 89
CVR nr 49 33 79 57
info@prren.dk
www.prren.dk
Tlf.:20 82 67 89

Programmeret og hosted af nordicweb